Fences (Veure tràiler)

 Denzel Washington i Viola Davis broden un dol interpretatiu pel qual han estat nominats als Oscars com a millor actor i actriu de repartiment. Als anys cinquanta, un pare afroamericà lluita contra els prejudicis racials mentre fa tirar endavantla seva família. Denzel Washington dirigeix aquesta pel·lícula, que es basa en una obra de teatre que ell havia interpretat a Broadway.

T2 Trainspotting (Veure tràiler)

Danny Boyle torna a dirigir “Trainspotting” amb el seu repartiment original, 20 anys després. Ara, Boyle ens mostra la vida d’aquest grup de persones(Renton, Spud, Sick Boy i Begbie) que persisteixen en els mateixos errors i que viuen sempre en un desequilibri constant.

Es por tu bien (Veure tràiler)

El pitjor malson per a un pare: que la seva filla tingui xicot i que aquest sigui un cràpula. Tres pares, tres cunyats que no s’avenen gens, hauran d’unir forces per deslliurar-se dels xicots de les seves filles. Jose Coronado, Javier Cámara i Roberto del Álamo protagonitzen una comèdia que, segons la crítica, és un dels retrats més fidels de l’Espanya dels últims anys.

Psiconautas, los niños olvidados (Veure tràiler)

Arriba a les pantalles la pel·lícula Goya a la millor animació. Explica la història dura i extrema de Birdboy i Dinki, dos amics que lluiten per no enfrontar-se a la realitat que viuen. Tot i així, tenen l’esperança de trobar un lloc millor on viure, perquè l’illa on s’estan acaba de patir un accident industrial i l’aire que s’hi respira és asfixiant.La pel·lícula Trainspotting del 1996 és una adaptació d'un llibre de...?


Buscant resultats...