{ fx: { height: 'toggle', opacity: 'toggle' } }

Els èxits no paren mai de sonar a Ràdio Flaixbac! La nostra Fórmula inclou novetats, exclusives, números u i tots aquells temes que fan moure el paísm.
Fórmula Flaixbac.

Presentada per l'equip de locutors de la ràdio musical de Catalunya.

 

El noi de l’Ebre. Des de la seva arribada, l’accent del sud de Catalunya ja té representació a les ones de Ràdio Flaixbac!
Però en Didac és molt més que un simple accent. En ell trobaràs una de les veus més fresques de l’emissora. Una fórmula àgil i desenfadada que podràs escoltar de dilluns a divendres, de 20 a 22 h.


El nostre veterà de guerra. Prop de quinze anys al costat de Ràdio Flaixbac l’han convertit en la veu més coneguda de l’emissora.
Un visionari de la música moderna que amaga un petit vell roquer a l’interior.


Té una gran virtut i un gran defecte, no calla mai. Algú amb aquest perfil només tenia una solució: posar-se davant d’un micròfon. I ha fet una cursa de fons. Va començar amb la secció d’esports al Matí i la mare que el va parir i no ha parat fins que no ha aconseguit un espai propi. Cada dissabte i diumenge, pots escoltar el noi del Bruc de 9 h a 15 h.
   


radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+