2015-12-14 15:25:53

Usos i mals usos del telèfon mòbil

Una enquesta feta per Kaspersky Lab i B2B International ens explica quins són els mals usos que donem als nostres telèfons mòbils.

En aquesta enquesta hem pogut saber que a la feina porten el telèfon mòbil un 55% dels enquestats, al cotxe un 38%, al transport públic un 53%, al llit un 62% o fins i tot al lavabo un 45%. També que el 88% dels usuaris ha assegurat que emmagatzema informació important al telèfon mòbil.

Dels mals usos en traiem que un 27% afirma que té dades que no li agradaria que ningú veies mai. Dels enquestats, també un 35% assegura que ha fet servir el mòbil en xarxes obertes que poden ser interceptades per hackers. D'altra banda, només un 55% utilitza els serveis de seguretat que porten els mòbils, com el "Cerca el meu iphone" d'Apple.

Com a consell, els experts asseguren que cal posar una contrasenya molt potent i, sobretot, vigilar amb les xarxes wi-fi gratuïtes, ja que estem oberts a ser hackejats i rastrejats per experts informàtics.

Font: La Vanguardiaradioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+