2015-12-10 16:37:04

ESTUDI: Amb qui volen passar els solters la nit de Nadal?

Els solters de l'Estat espanyol que formen part de la pàgina web Meetic han indicat amb quins famosos els agradaria passar la nit de Nadal.

Més de la meitat dels homes solters ha indicat que passaria la vigília de Nadal amb Cristina Pedroche, la famosa presentadora de televisió! Un 42% també va assegurar que li agradaria passar la nit amb Scarlett Johansson, a escala internacional.

Entre les dones solteres la decisió no és pas tan clara! Un 35% triaria Miguel Ángel Muñoz, el famós actor de UPA (Un Paso Adelante). D'altra banda un 33% escolliria Álex González, un actor espanyol! El 31% ho faria amb Cayetano Rivera. Si parlem d'actors internacionals, el 46% es decantaria per Bradley Cooper.

A escala global, al 56% els agradaria passar la nit de Nadal amb espelmes i el 82% els agradaria fer una escapada romàntica per Nadal.

 

Font: La Vanguardiaradioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+