2015-11-03 17:53:55

Errors que cometem habitualment quan prenem cervesa

 


Sou dels que preneu
cervesa habitualment? Potser no sabíeu que és molt comú cometre tots aquests errors amb referència a la cervesa.

Oblideu-vos del got congelat: Si poseu la cervesa en el got del congelador, això fa que perdi l'escuma i, a més, si té un excés de gel podria aigualir-vos la cervesa. Ja us asseguro que així no és gens bona.

Hem de vigilar amb quins aliments barregem la cervesa, ja que pot perdre el  gust. Així, doncs, no recomanen barrejar la cervesa amb carn de porc, ja que el greix fa que perdi el sabor.

No sempre la cervesa s'ha de prendre a la temperatura de la nevera. N'hi ha que s'han de prendre a temperatures diferents; per exemple la cervesa rossa ha d'estar entre 6 i 8 graus, i la cervesa negra, entre 8 i 10 graus. Si no ho feu bé, pot ben ser que la cervesa no sigui igual de bona.

No servir sempre la cervesa amb l'ampolla tombada. Els experts diuen que un 75% de la cervesa s'ha de servir tombada i l'altre 25% que resta s'ha de posar amb l'ampolla vertical perquè hi aparegui aquella mica d'escuma que la fa perfecta.

Font: Que.esradioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+