2017-02-10 16:25:53

CURIOSITAT: Una noia perd la memòria i el xicot fa de tot per tornar-la a enamorarJessica Sharman és una noia de 20 anys que viu a Londres i que té una vida digna de pel·lícula de Hollywood. Us deveu preguntar per què, oi?. La Jessica va patir l’any passat un atac epilèptic quan anava amb tren amb el seu xicot, Rich Bishop. A partir d’aquest moment, la seva vida va canviar del tot.

Quan van arribar a l'estació següent, dos oficials van ajudar Rich a baixar-la del tren i de seguida hi van acudir els seus pares. Després d’una estona la Jessica es va estabilitzar, tot semblava que s’havia calmat, però no, la jove no aconseguia recordar res ni ningú. Es va espantar molt quan van arribar els seus pares, ella recorda això: “Vaig veure una dona que venia corrents cap a mi, però no sabia qui era. Em va abraçar i em va preguntar si estava bé, però jo no vaig saber què contestar-li. Ella em va respondre que era la meva mare.”

No va reconèixer el Rich, i encara menys es va reconèixer ella mateixa quan es va veure en fotografies. Després d’uns quants intents perquè recuperés la memòria, els metges van anunciar a la família que pel cap baix tardaria 6 mesos a fer-ho.

Els seus pares no es van rendir, i encara menys el seu xicot, que va lluitar per tornar-la a enamorar. Així, després d’acceptar la situació va decidir que havia de tornar a començar. Al principi la Jessica no se sentia còmoda: “Quan em van deixar tota sola amb ell em vaig espantar.”

Però el Rich no va perdre mai l’esperança i de mica en mica es va tornar a guanyar la confiança de la Jessica. La duia a passejar pels parcs on anaven abans, escoltaven les mateixes cançons que sempre havien ballat i finalment, va declarar l’amor que sentia per ella al mateix lloc on ho havia fet la primera vegada, a sota d’un arbre del jardí de la Jessica. I... Sí, l’amor va tornar a sorgir!

Encara que pensem que l’amor és molt difícil, de vegades tot és possible!


radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+