2017-02-09 18:09:53

NOVETAT: Selena Gomez parla sobre la seva experiència com a coproductora de la sèrie ’13 Reasons Why’ de NetflixA finals de març s’estrenarà a Netflix la nova sèrie 13 Reasons Why amb la coproducció de Selena Gomez. Ara la cantant ha parlat per primera vegada de la seva experiència durant la gravació, que ha coincidit amb un dels moments més difícils de la seva vida.

L’adaptació del best-seller en sèrie tractarà els mateixos temes que al paper: suïcidi, depressió, assetjament… Selena Gomez ha explicat que estava passant per un moment molt dur quan va començar la producció i això, en part, la va afectar. La cantant va estar durant 90 dies coneixent nens amb aquest tipus de problemes.

La sèrie està centrada en un estudiant d’un institut, Clay, que descobreix unes cintes d’àudio d’una companya de classe que s’havia suïcidat dues setmanes abans. A les cintes l’alumna explica les 13 raons per les quals s’ha llevat la vida.

És una sèrie de conscienciació que promet molt!
radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+