2017-02-08 17:55:22

CURIOSITAT: Com el nou èxit Flaixbac “Call on me” va ajudar a superar una depressió a StarleyStarley ara està de celebració, ja que el seu nou èxit Call on me s’ha convertit en un rècord amb més de 200 milions de reproduccions a l’Spotify i ocupa el lloc 82 de la llista Billboard Hot 100. Però no sempre ha estat tot tan fàcil.

Starley ha fet realitat el seu somni de ser cantant als 29 anys, tot i que des dels 6 que lluita per aconseguir-ho. Des de ben petita va haver-hi problemes: així, per exemple, les discogràfiques li deien que s’allisés els cabells o que perdés pes.

Quan en tenia 20 va estar cinc anys a Londres fent d’escriptora de cançons per a Sony/ATV i després ho va deixar per seguir la seva carrera en solitari.Més tard va tornar a Austràlia, on havia viscut tota la vida, i va començar a treballar amb el seu pare per estalviar una mica. Un cop va tenir prou diners, va anar a Amèrica a la cerca de sort. Un altre fracàs en la música, però va engegar un altre somni que tenia, que era ser professora de fitness i entrenadora personal. Encara que se sentia feliç per la feina que feia, alhora estava destrossada perquè no podia complir la seva meta real, que era ser cantant.

Va ser en aquest moment quan es va posar a escriure cançons com una mena de teràpia per a la depressió que patia. D’aquí en va sortir el nou èxit de Flaixbac Call on me. Això ens demostra que per a fer realitat els somnis cal esperar i també lluitar; si no, mireu la Starley, que ha tardat 29 anys a assolir-lo.radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+