2016-12-21 16:23:15

NOVETAT: Es filtra un àudio de les Fifth Harmony on suposadament diuen que són “esclaves, literalment”El drama de les Fifth Harmony encara no ha acabat, si no n’havien tingut prou amb l’abandonament de Camila Cabello, ara s’ha filtrat un àudio on diuen que són tractades com esclaves, literalment.

A l’àudio sembla que s’hi escolta Lauren Jauregui que parla amb una altra component del grup, Ally Brooke, i com compara el grup amb “esclaus, literalment”.“Ells estan prenent decisions regularment per fotre’ns més, per convertir-nos en esclaves, literalment.”

“Estem fent la pu** feina cada dia i no veiem res.”

No se sap ben bé quan va ser enregistrat l’àudio, a part que el grup ha canviat de managers aquest any, i ha passat de Faculty Management & Productions a Maverick, de manera que no queda gens clar a quina companyia es refereix l’àudio.
radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+