2016-12-14 17:06:43

STAR WARS: 8 curiositats de Star Wars, no te les perdis!

 

 

La nova estrena de la saga Star Wars, la vuitena entrega, ja s’acosta i la millor manera per a celebrar-ho és fent una mini llista de curiositats per a tots els fans de les pel·lícules. No te'n perdis cap detall!

1. El dia de l’estrena original, al 1977, la pel·lícula tan sols es podia veure en 32 sales de cinema dels Estats Units.

via GIPHY


2. Que la pel·lícula es convertís en un èxit, va ser una gran sorpresa per a tot l’equip de producció, per als actors i, fins i tot, per al creador, George Lucas. Així, després de tres mesos de la seva estrena, ja s’estava projectant en més de 1.000 cinemes dels Estats Units!

via GIPHY

 

3. George Lucas, el seu creador, es pensava que Star Wars seria un fracàs; de fet, pensava que Close Encounters of the third Kind de Spielberg tindria molt més èxit. Tan convençut n'estava que, fins i tot, va oferir a Spielberg un intercanvi del 2,5% dels seus beneficis, mal negoci.


via GIPHY


4. Star Wars va ser la primera pel·lícula projectada amb Dolby Stereo.

via GIPHY

 

5. El nom de Jedi prové de les paraules japoneses Jidai Geki que es tradueix per Drama d’època d’aventura, que era una telenovel·la de l’època dels samurais.

via GIPHY

 

6. R2-D2 i C-3PO van ser inspirats en dos personatges, Tahei i Matashichi.

via GIPHY

7. La traducció llatinoamericana del nom Lucas Skywalker és Lucas Trotacielos. Però no és l’única que han fet, Chewbacca es diu Mascatabaco, C3PO es diu Trespo, R2D2 es tradueix per Arturito i Obi Wan Kenobi és Tio Oven, brutal!

via GIPHY

 

8. A la primera pel·lícula van morir 2.002.795.192 persones.


via GIPHY


Per acabar us deixem amb un vídeo molt divertit! 2 bulldogs versus el mestre Yoda, qui guanyarà? Doncs està clar, Yoda, encara que en aquest cas només sigui un ninot amb bateria!

No us en perdeu el vídeo, val molt la pena mirar-lo!

radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+