2016-12-13 17:29:29

ESPORT: Els motius pels quals hem d’escoltar música quan fem esport
Tenim dos tipus de runners, els que escolten música quan corren i els que prefereixen no fer-ho i allunyar-se de les distraccions. Doncs ara, corredors que no escolteu música, pareu atenció! Escoltar música metre correu és molt bo!

Un estudi que han dut a terme uns investigadors de la Universitat de McMasters, assegura que escoltar música mentre es fa exercici d’alta intensitat té el poder de fer l’experiència més agradable i millorar la teva actitud positivament.

Aquestes associacions positives que creem en escoltar música poden provocar que acabem convertint l’exercici en una rutina.

Però no pot ser una música qualsevol la que escoltem. Si la cançó triada per a fer exercici és realment motivadora, el nostre rendiment serà millor. No és casualitat que Eye of the tiger de la pel·lícula Rocky fos una de les cançons més escoltades l’any 2014 per a fer esport.

Quan sincronitzes els teus moviments al compàs de la música és possible incrementar la intensitat de l’entrenament. Però no sols el ritme ràpid és el motiu d’accelerament dels moviments, sinó que també la cançó. Les cançons que ens agraden ens poden portar a situacions d’eufòria que ens ajuden a alliberar endorfines o que alhora són capaces de fer-nos oblidar el dolor o l’esgotament que ens pot provocar l’exercici.

Per aquests motius i molts més és important escoltar música mentre fem esport. Per això des de Ràdio Flaixbac hem preparat unes sessions especials per a tots els esportistes entregats. La secció on les trobaràs és a la nostra web i es diu Bacfit. L’ha fet el nostre Dj Andreu Presas, ja esteu tardant a escoltar-la!


radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+