2016-12-05 15:26:49

VÍDEO: El missatge final d’aquesta campanya et deixarà fet pols


Primer de tot, abans de continuar llegint la notícia, heu de mirar el vídeo:

Aquesta campanya explica la història que viuen dos joves d’una escola. El protagonista, Evan, està estudiant a la biblioteca quan escriu a la taula: estic avorrit. L’endemà es troba que li han contestat: jo també, encantada de conèixe't.

La conversa continua amb escrits a la taula fins que decideixen quedar, l’últim missatge l’escriu Evan, finalment preguntant: qui ets? La mala sort és que tanquen la biblioteca per vacances i ell no pot arribar a saber qui és ella.

L’últim dia de l’escola els alumnes s’estan firmant els anuaris, ell escriu a l’anuari d’una noia, quan de cop i volta, la seva amiga reconeix la lletra i s’adona que és el noi que deixava missatges a la taula. És un moment on hi ha molta tendresa pel retrobament (in)esperat, però de sobte entra un home amb una metralleta al recinte on són i comença a disparar.

Aquest és el final que deixa glaçat tothom qui mira el vídeo. És una campanya feta per l’organització Sandy Hook Promise, creada després de la matança a l’escola Sandy Hook de Connecticut (EUA), on van morir una vintena de nens al 2007. Nosaltres ens hem quedat muts!radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+