2016-12-01 17:15:40

CURIOSITAT: Els 10 beneficis que t’aporta la música
Escoltar música no es redueix simplement en l’acció que comporta, sinó que té molts efectes positius sobre les persones, efectes que mai no hauríem pogut maginar.

Aquí us deixem els 10 beneficis que ens aporta la música, no pareu mai d’escoltar-ne!

La música incrementa la felicitat

Si mai estàs molt trist, només cal que escoltis 15 minuts la teva música preferida. El teu cervell alliberarà un neurotransmissor que farà augmentar els teus sentiments de felicitat, alegria i emoció.

via GIPHYLa música millora el teu rendiment mentre corres

Està demostrat científicament que la gent que escolta música ràpida corre més ràpid que la gent que escolta música “calmada”.


via GIPHY


La música redueix l’estrès, o bé provoca l’augment general de la teva salut

La música té diferents efectes en les nostres hormones. Si escoltes música que t’agrada es redueix el nivell de l’hormona cortisol, que és la que provoca l’estrès.


via GIPHY


La música ajuda a dormir

El 30% dels americans pateix insomni. Un estudi mostra que escoltar música clàssica o relaxant ajuda a dormir.


via GIPHY


La música redueix la depressió

La música té diferents efectes en les nostres hormones, pot ser considerada com un antidepressiu. Això és perquè certes cançons fan que el teu cervell alliberi neurotransmissors que ajuden a incrementar els sentiments de felicitat. També desprèn norepinefrina, que és una hormona que pot produir eufòria.


via GIPHY


La música ajuda a menjar menys

Un estudi ha demostrat que la combinació d’una il·luminació suau amb música ajuda que la gent consumeixi menys menjar (i en gaudeix més).


via GIPHY


La música millora el teu humor mentre condueixes

Està demostrat que conduir mentre escoltes música positiva influeix en el teu humor i et converteix en un conductor més segur.

via GIPHY


La música enforteix l'aprenentatge i la memòria

Escoltar música també et pot ajudar a aprendre i a recordar informació d'una manera molt més eficient.


via GIPHY


La música incrementa la teva intel·ligència verbal

Està demostrat que un 90% dels nens d’entre 4 i 6 anys incrementen la intel·ligència verbal tan sols un mes després de rebre classes de música. L’entrenament musical té com “un efecte transmissor”  que incrementa l’habilitat dels nens per a comprendre paraules i també explicar-ne el significat.


via GIPHY


La música fa augmentar el coeficient intel·lectual i el rendiment acadèmic

Les lliçons musicals a nens petits predeterminen un major coeficient intel·lectual i un rendiment acadèmic més bo.
radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+