2016-11-21 16:43:08

VIRAL: Aquesta dona necessita ajuda, seríeu capaços d’ajudar-la?De tant en tant, internet ens regala alguna foto que ens fa trencar la closa. Si ja vam patir amb el vestit blau o daurat (molts vam pensar que érem daltònics), ara ens quedem sense paraules. Aquesta foto és la nova perla que ens ha regalat internet:La pregunta és: com obrir aquesta prestatgeria sense trencar tots els plats? El problema l’està patint Tseng Shao-Tsen, una dona taiwanesa. En veure la desgràcia que li esperava va decidir penjar aquesta fotografia a la pàgina de Facebook Baoliao Commune per demanar ajuda.

El més graciós de tot plegat són les reaccions de la gent i els comentaris que hi fan. La dona va rebre les respostes més estranyes que et puguis imaginar; com hi pot haver persones amb tanta imaginació?

Entre les respostes més rares hem trobat aquestes:

  • “Construeix una casa idèntica al costat de la teva casa real amb una sola diferència: els plats estaran ben col·locats. Després esborra la casa antiga”

  • “És una qüestió econòmica: si els plats són barats, obre la porta; si els plats són únics, trenca el vidre de la dreta”

  • “Ven la lleixa a un museu d’art i anomena-la “Congelat en el temps”"

  • “Porta la prestatgeria a l’espai, o inunda l’habitació amb aigua, després obre la porta i els plats simplement flotaran”

  • “Intenta-ho apagant i tornant a engegar”

  • “Control + Z”


radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+