2016-11-21 15:18:26

VIRAL: I tu, què hi veus, en aquesta foto?

 Si aquesta fotografia t’ha arribat i el que hi veus són les cuixes d’una dona, no et preocupis, no has estat l’únic. Tampoc no has de pensar que tens la ment pervertida, a nosaltres també ens han passat!

El que realment mostra la fotografia és un dormitori, però de cap per avall. La història que amaga al darrere és el més graciós de tot. El protagonista també va pensar el que hem pensat tots.

Ell pretenia renovar el seu dormitori i per fer-ho va demanar ajuda a una assessora: li va demanar que li enviés un prototip de l’habitació que ell volia, però amb la mala sort que la imatge es va enviar capgirada i va crear una confusió enorme en l’home.  A més, ella li va preguntar “si estava satisfet amb el color” i això va provocar que encara es posés més nerviós.

Al cap d'una estona es va adonar que tot havia estat un malentès!radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+