2016-11-16 16:06:27

VÍDEO: Ed Sheeran sorprèn una fan a l’hospitalMelody Driscoll és una nena de 9 anys que durant el 80% de la seva vida ha estat ingressada en un hospital. La petita té diagnosticat, des que va néixer, un estrany desordre neurològic anomenat "síndrome de Rett". Els metges van pensar que no passaria dels 4 anys, però Melody en farà 10 ara al desembre.

Encara que Melody pateixi cada dia pel dolor de la seva malaltia i pel cansament de les més 40 operacions que ha rebut, la nena és feliç quan escolta la música d'Ed Sheeran. Des de l’any 2014, quan la petita va descobrir el cantant durant una performance emesa per televisió, Melody no ha deixat de somriure cada cop que sent cantar Ed Sheeran.

La seva mare, Katrina Driscoll, en veure la felicitat que produïa el cantant en la seva filla, va decidir que havia d’aconseguir portar-lo a l’hospital. Va començar per crear una pàgina a Facebook, però no va funcionar. Després va enviar un mail al Huffington Post, però tampoc no hi va haver sort. Finalment, un cop el cas s’havia fet viral, una comissaria local va fer campanya per la causa i la notícia va arribar fins al mànager del cantant.

Finalment, Ed Sheeran va anar a visitar a Melody aquest passat 9 de novembre. La petita es va sentir la persona més feliç del món. Però la història no acaba aquí, el cantant s’ha sentit tan vinculat a la causa que no vol perdre el contacte amb ella; a més l’ha convidada a un concert que farà ben aviat a favor del medi ambient.


radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+