2016-11-15 15:39:24

NOVETAT: Les novetats de l’Instagram Stories!

Quan Instagram va apostar per incloure la novetat Stories a l’agost, hi va haver una gran sorpresa pel plagi a Snapchat, ja que era una aplicació gairebé idèntica. Però igualment la incorporació de les “històries” va ser molt ben acollida pel públic.

Quatre mesos més tard Instagram ens torna a sorprendre amb tres novetats genials! A partir d’ara podreu:

Incloure links a webs: Però no us emocioneu encara, ja que només ho podran fer persones amb comptes verificats (és a dir, els que tinguin el tick blau) durant un període de prova.Afegir mencions o etiquetes: podràs etiquetar a les teves Stories tots els teus amics simplement afegint un @ i escrivint el nom del seu compte. Tothom qui vulgui visitar l’etiqueta només hi haurà de prémer al damunt.

Per acabar, podrem crear Boomerangs: que és el mateix que crear un vídeo en bucle. L’usuari només hauria de gravar un vídeo a Stories amb l’opció Boomerang.
radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+