2016-11-14 08:53:24

VÍDEO: Mira com reacciona un gat adoptat en veure un nadó

Segons expliquen, els gats tenen un caràcter força especial: van a la seva i quan necessiten alguna cosa, la demanen. Amb aquesta actitud tan indeterminada potser hi ha pares que es fan enrere a l'hora de fer conviure aquestes mascotes amb nens petits.

El cas següent ha revolucionat les xarxes perquè ha trencat el mite que aquests animals són antipàtics. Es tracta d'uns propietaris que han adoptat un gat i el presenten al nadó. La reacció de la mascota és sorprenent, perquè comença a llepar el cap del menut en senyal d'aprovació i de confiança.

El petit, mentre té una pota agafada de l'animal, riu i es mostra feliç d'estar amb el gat. El vídeo ha obert el debat de si els propietaris havien d'ajuntar el gat amb el nen, ja que segons expliquen alguns usuaris hauria pogut sortir malament. Creieu que els pares han comès cap imprudència?radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+