2016-11-10 16:07:38

VIRAL: La predicció dels Simpson que tots ens hem cregut


Tots sabem que els guionistes dels Simpson tenen una capacitat per predir moltes de les coses que passen en un futur, però aquesta vegada ens han enganyat a tots. És cert que van predir que Donald Trump seria president al capítol Bart to the future emès fa 16 anys (al 2000), però no amb l’exactitud que ens pesàvem.

Hi ha una escena de la sèrie que s’ha fet viral per ser totalment idèntica a una situació real que va viure Trump, i tothom l’ha associat a l’únic capítol dels Simpson on surt l’actual president. Però la realitat és que aquesta escena produir un mes després que Trump visqués l’escena realment.

Aquesta és l’escena que ens han colat a tots, realitzada l’any passat, no al 2000 com ens pensàvem:

 

Igualment, els hem d’aplaudir, perquè l’any 2000 sí que van predir que Donald Trump seria president.  Sembla que els guionistes tinguin una bola que llegeix el futur o potser és que tenen molta sort, mai ho sabrem. radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+