2016-11-08 18:30:24

MÚSICA: Mireu què ha fet la protagonista de Stranger Things!!!


Millie Bobby Brown, més coneguda per 11, el nom que rep a la sèrie Stranger Things, és la nova protagonista de la cançó Find Me, feta per DJ Sigma i cantada per Birdy.

Millie apareix durant tot el videoclip cantant, o més aviat, fent playback, de manera que es converteix en l’única protagonista de la cançó.

El videoclip comença amb l’actriu enmig d’un carrer buit de Los Angeles, i després d’uns segons el pla general canvia a un pla tancat, cosa que accentua el dramatisme de la cançó.
Però aquestes no són les úniques notícies que tenim sobre Millie, sinó que també s’ha confirmat que continuarà a la segona temporada de Stranger Things. Després del final de la primera entrega de la sèrie, on no quedava gaire clar si 11 seguia viva, ara ja podem deixar de patir perquè continuarà donant canya al 2017. 

 radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+