2016-11-08 15:47:36

NOVETAT: Sheldon Cooper tindrà una nova sèrie, simultània amb The Big Bang Theory

 

The Big Bang Theory és la sèrie còmica més exitosa de la televisió, però no durarà pas per sempre. Els protagonistes ja fa 10 anys que viuen al mateix bloc de pisos i està clar que això no serà infinit.

Però no ens quedarem sense el nostre científic preferit, ja que els productors estan preparant un spin-off de The Big Bang Theory que es diu Sheldon. La nova sèrie estarà basada en la infantesa de Sheldon, i aquest cop el paper no el farà Jim Parsons, bàsicament perquè el protagonista tindrà 12 anys.

Qui seran els nous encarregats de desenvolupar la nova sèrie? Doncs els mateixos productors de The Big Bang Theory, Chuck Lorre i Steven Molaro, juntament amb el nostre estimat Sheldon, Jim Parsons. Però no ens equivoquem, la producció del nou sitcom Sheldon, no està feta per a quan acabi la sèrie original, sinó que es podrien emetre alhora.

radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+