2016-11-03 10:55:45

XARXES: Mira les primeres imatges de "La Bella i la Bèstia" amb Emma WatsonDisney s'ha proposat produir de nou les seves pel·lícules clàssiques, però amb la novetat de convertir-les amb actors de carn i ossos. Una de les que s'estan rodant actualment és La Bella i la Bèstia on actuen Emma Watson i Dan Stevens.

La pel·lícula que s'estrenarà el 17 de març ja ha desvelat algunes imatges del rodatge i com estan caracteritzats els actors. La revista Entertainment Weekly és qui les ha publicat. Emma Watson explicava en una entrevista que sempre ha estat una gran seguidora de la pel·lícula i que ja se sabia de memòria els diàlegs.

A continuació et deixem amb les imatges. A veure si identifiques a Ewan McGregor i Emma Thompson.


 

#EmmaWatson looks simply enchanting as Belle in this exclusive #BeautyAndTheBeast photo. : Laurie Sparham/Disney

Una foto publicada por Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) el

 

Dan Stevens stands tall as The Beast and #EmmaWatson dons the signature blue dress as Belle in this exclusive #BeautyAndTheBeast photo. : Laurie Sparham/Disney

Una foto publicada por Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) el

 

 radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+