2016-10-31 09:03:18

ACTUALITAT: Acusen de plagi Bruno Mars per l"Uptown funk"Mark Ronson i Bruno Mars han rebut una demanda del grup Collage per haver plagiat, suposadament, el seu tema Young girls en Uptown funk. La banda dels vuitanta va publicar el tema el 1982 i diuen que el hit de Ronson i Mars és una còpia en ritme, harmonia, melodia i estructura.

Els demandants afirmen que Ronson i Mars van ser fans de la música electro-fun dels anys vuitanta, de la qual Collage formava part, juntament amb Prince i altres artistes. Aquest és un dels motius pels quals es podrien haver "inspirat" en Young Girls.

Uptown funk, a més, va rebre ara fa unes setmanes el distintiu del Certificat de Diamant per ser el 13è tema en haver aconseguit més distribució de la història. Un premi que potser haurà de ser revisat pels seus responsables, la Recording Industry Association of America.


Tot seguit teniu les dues cançons:radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+