2016-10-26 17:15:15

SÈRIES: Les 10 sèries que has de mirar


Arriba el pont de la Puríssima, hem d’aprofitar al màxim el temps i posar-nos les piles per mirar totes les sèries que hem deixat apartades o començar-ne de noves.

Aquestes són les sèries que et recomanem per a aquest pont:

  • Stranger things: És la història de la desaparició paranormal d’un nen. L’arriben a donar per mort, però la seva mare descobreix com poder-hi contactar. La sèrie només té una temporada, i la segona s’estrenarà al 2017.

 

 

  • Breaking Bad: Relata el canvi en la vida d'un simple professor de química quan li diagnostiquen càncer. Per mantenir la seva família decideix que ha de guanyar molts diners i comença a traficar metanfetamina amb un exalumne seu.

 

 

  • The Walking Dead: Narra la fi de la Terra normal a partir d’un apocalipsi zombie. Els protagonistes han de lluitar contra els caminants i alhora contra persones que els intenten treure tot el que tenen. Si decidiu mirar aquesta, afanyeu-vos, perquè acaben d’estrenar la setena temporada, i l’inici ha estat molt fort!

 

 

 

  • Shameless (US): Explica el dia a dia d’una família desestructurada, amb un pare alcoholic i una mare bipolar, els seus sis fills són els encarregats que tot funcioni. És una combinació genial entre comèdia i tragèdia.

 

 

  • Orange is the new black: La protagonista és una noia que té una bona vida i s’acaba de comprometre. Acaba sent empresonada per un afer de drogues del seu passat; el personatge canvia del tot tal com entra a la presó.

 

 

  • Narcos: Relata la vida de Pablo Emilio Escobar, un famós traficant de drogues. Alhora també explica com dos policies el persegueixen. Fa poc han estrenat la segona temporada, és realment interessant.

 

 

  • Joc de trons: Si t’agrada la violència pura, aquesta és la teva sèrie. Narra la guerra entre  set regnes, aliats entre ells o no, que intenten aconseguir el “tro de ferro”.

 

  • Los 100: Narra la fi de la Terra i l'única vida que coneixen els protagonistes és l’espai. Per fer una prova envien uns joves a la Terra de nou, que feia centenars d’anys que estava deshabitada. Allà els joves se n’adonen que no estan sols i que sí que hi ha vida a la Terra.

 

  • Cómo defender a un asesino: Relata la vida d’una professora de dret que premia els millors estudiants de la classe fent-los entrar al bufet d’advocats. Ella és l’encarregada de defensar assassins i deliqüents davant la llei.

 

  • Sons of anarchy: Explica la història d’una banda de motoristes que tenen el seu propi codi moral, cometen actes criminals i fan tot el que sigui per sobreviure.

radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+