2016-10-24 15:40:15

Les 10 pel·lícules de por que et recomanem per a aquest HalloweenJa s’acosta el temps de les castanyes, els panellets, moniatos, però sobretot… s’acosta el dia de Halloween. Per celebrar-lo, us hem fet una llista per a tots els qui sou amants del terror. Així que ja ho sabeu, un bol de crispetes i a gaudir!

Les nostres propostes són aquestes, no les miris sol!Insidious (2010)


Tot comença quan un matrimoni decideix mudar-se amb els seus tres fills a una casa nova. Un d’ells una nit sent un soroll i decideix anar a investigar, amb la mala sort que s’espanta i cau escales avall. L’endemà el troben en un estat de coma inexplicable, a partir d’aquí comencen a passar fets paranormals.

El exorcista (1973)


El film relata la posessió diabòlica que pateix Regan MacNeil, una nena de 12 anys, i posteriorment l’exorcisme que li faran per poder recuperar-la.

La mujer de negro (2012)

El protagonista és un advocat que ha de vendre la casa d’un client que s’ha mort. Quan va a fer la revisió de la casa veu una dona vestida de negre i els veïns en neguen l'existència, però ell no para de veure-la.

La semilla del diablo (1968)

Un matrimoni es muda a un apartament de Central Park. Va passant el temps i tot els va molt bé. Aleshores decideixen tenir un fill. Quan es queda embarassada només recorda haver fet l’amor amb una criatura estranya i desconfia del fill que porta dins.
Sinister (2012)

Un periodista viatja arreu del país per cobrir assassinats i així poder després escriure un llibre. Un dia arriba a una casa i troba una cinta de vídeo que li revela que aquell no ha estat un simple assassinat.
El resplandor (1980)

Un matrimoni es muda amb el seu fill a un antic hotel per fer-ne el manteniment durant l’hivern, temporada en què està tancat. Al llarg de la pel·lícula el pare anirà patint trastorns de personalitat i es convertirà en un perill.
Expediente Warren (2013)

Basada en fets reals, narra la història de la família Perron i tots els fenòmens paranormals que viuen.
La profecía (1976)

La dona del matrimoni acaba de donar a llum un fill mort, el marit oculta la veritat i substitueix el seu fill per un nen d’un orfenat, sense saber que la criatura és diabòlica.
The Ring (2002)

La història tracta d’una periodista que investiga un misteriós vídeo que tothom que el mira posteriorment rep una trucada i en una setmana es mor sense cap explicació.
El orfanato (2007)

La protagonista es muda amb la seva família al vell orfenat on ella va créixer amb la idea de muntar-hi una residència de nens discapacitats. Tot va bé fins que el seu fill es comença a deixar portar per fantasies.
 radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+