2016-10-24 09:21:17

ACTUALITAT: Adele guanya 150 milions de dòlars en el Tour


La cantant Adele és l'artista que està traient més profit dels concerts en directe. Segons un estudi que ha realitzat la revista Billboard, l'anglesa té un benefici de 150 milions de dòlars en les acutacions en directe. La xifra l'han obtinguda a partir de la venda d'entrades i afirmen que continuarà creixent, ja que la cantant té noves actuacions programades.

Des que va treure el nou àlbum l'any passat, 25, i va començar la gira Adele Live 2016, la revista calcula que ha cantat per a 1,5 milions de persones d'arreu del món, tant d'Europa com d'Amèrica del Nord. Un gruix important dels diners provenen dels 15 estadis dels Estats Units i el Canadà, on té registrats 67,5 milions de dòlars, amb més de 601.000 entrades venudes.

Adele, que ja està finalitzant la gira, encara té cites als Estats Units i serà fins al 21 de novembre que actuarà a Phoenix, ciutat on va haver d'anul·lar el concert, ja que estava malalta. Tot seguit et compartim el vídeo que va compartir a les xarxes socials per disculpar-se.


Un vídeo publicado por @adele elradioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+