2016-10-20 15:19:38

XARXES:Traurà Taylor Swift un nou disc aquest octubre?


 

Tots coneixem Taylor Swift com la reina dels canvis, sigui quin sigui: de parella, d’estil, de nena bona a estrella mundial, del country al Pop rock… Però hi ha una cosa que sembla que no canvia, i és la data de publicació dels seus discos.

La pàgina de compres online ShopAlike ha dut a terme una infografia que revela molts dels processos que la cantant segueix amb rigor. Una d’aquestes premisses és la de la publicació de discos.

A l’octubre del 2006 va treure el primer. L’11 de novembre del 2008 va treure Fearless. El tercer ens va arribar el 25 d’octubre del 2010. El 22 d’octubre va publicar Red. I l’últim va sortir el 27 d’octubre d’ara fa dos anys. A quina conclusió ha arribat ShopAlike? Doncs, evidentment, que l’octubre d’aquest any té molts números perquè publiqui un sisè àlbum.

I encara que això és una simple teoria, té molt de sentit. El que sí sabem és quan tornarà a actuar Taylor Swift: serà aquest 22 d’octubre al Grand Prix de la Fórmula 1 als Estats Units.


Band practice @cota_official @f1 #USGP

Un vídeo publicado por Taylor Swift (@taylorswift) el
At rehearsals @cota_official @f1 #USGP

Un vídeo publicado por Taylor Swift (@taylorswift) el

radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+