2017-02-09 15:38:56

NOVETAT: Ja és a la venda el llibre d’El matí i la mare que el va parir!


Nois i noies, ja és aquí! Avui és el dia, el llibre d’El matí i la mare que el va parir ja és a la venda! El programa despertador líder del país ha intentat transportar tot el bon rotllo i humor del programa radiofònic al paper i ja està disponible a totes les llibreries del país!

Podreu gaudir dels vostres locutors preferits, el Carles Pérez, el Marc Casanovas, la Sara Gutiérrez, l’Enric Ventura i el Gran Germán. Ells són els encarregats que els nostres matins siguin més divertits i fàcils de pair.


Què hi trobareu? Doncs de tot una mica! Tots els temes i gags mítics que s’han emès al programa durant més de dues dècades. Sí, senyor, el programa ja ha fet 20 anys i des del 1997 que dóna guerra. Fins i tot, han dedicat un capítol al Gran Germán i a l’home que brama, no us els podeu perdre!

Tot això acompanyat d’unes il·lustracions i uns dibuixos excel·lents. Us divertireu molt, això us ho podem assegurar! Ja ho sabeu, doncs, si no teniu ni idea del pròxim regal que fareu, no ho dubteu ni dos segons! El millor regal és el llibre del Vaparir!
radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+