2016-11-02 13:47:36

El matí i la mare que el va parir, Premi Nacional de Comunicació 2016!


Ens fa moltíssima il·lusió anunciar-vos que avui hem sabut que ens han atorgat el Premi Nacional de Comunicació 2016 dins la categoria de Ràdio! Un guardó que serveix per a agrair-vos a tots la confiança que ens dipositeu cada dia de les 6 a les 10 del matí. I per descomptat també agrair a tothom qui, tant davant com darrere del micròfon, fa possible que el programa sigui el que és.


I també volem donar la nostra sincera enhorabona a la resta de guanyadors d'enguany. El periodista Carles Capdevila en la categoria de Premsa, El Club Super 3 en la categoria de Televisió, el diari Nació Digital en la categoria de Mitjans d'Arrel Digital, BTV en la categoria de Mitjans de Proximitat i, en la categoria de Publicitat, Oriol Villar.

Els Premis van ser creats l'any 1999 per la Generalitat de Catalunya amb motiu dels 75 anys de la primera emissió de ràdio al país. L'objectiu és reconèixer les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació.


El lliurament dels premis es farà el dilluns 14 de novembre en un acte encapçalat pel president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, al Palau de la Generalitat.


Gràcies a tots, ;)


radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+