2017-01-11 20:28:03

NOTÍCIA: Polèmica pel nou anunci de Frenadol

Som en la temporada de més refredats i sobretot de l’arribada de la grip. Com ja és habitual en aquesta època, a la televisió comencem a veure anuncis sobre diferents marques de medicaments. Els antigripals ens ajuden a millorar i poder fer tot allò que vulguem… Però és cert que ho podem fer tot?

L’anunci explica la història d’uns nens que desperten el seu pare per anar a pescar però l'home no es troba bé, ja que està refredat. Per a posar remei a la situació i poder portar els nens a un llac ben bonic, el pare decideix prendre's un Frenadol. Fins aquí tot normal.

En el pla següent podem veure el pare i els fills al cotxe de camí cap al llac i és aquí on apareix la polèmica. A sota de la imatge podem veure un text amb lletra petita que diu: “Este medicamento puede producir somnolencia. Se recomienda no conducir”. Podem constatar com el text i la imatge es contradiuen.

Aquesta contradicció s’ha fet viral a les xarxes socials, especialment a Twitter, on molts usuaris s'han fet ressò de la gran pífia de l’anunci deixant l’agència de publicitat com un drap brut. I vosaltres, si us prenguéssiu Frenadol, conduiríeu sabent els efectes secundaris que té?

Aquí teniu l'anunci:


radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+