2017-01-09 20:29:41

NOTíCIA: Famosos que tenien dificultats econòmiques abans de ser-ho

 El passat d’alguns famosos no va ser de flors i violes, ja que abans d’arribar a l’èxit, van viure una situació econòmica força complicada.

 

En tenim un exemple en Justin Bieber. La seva mare era una adolescent quan el va tenir. Ell va aprendre a cantar i a tocar instruments de manera autodidàctica perquè la seva mare no podia pagar-li escoles de música. La seva fama va començar gràcies als vídeos que pujava a Youtube i d’aquesta manera va anar guanyant diners que utilitzava per a ajudar la mare.

 

Un altre exemple és l'actriu i cantant Selena Gomez. Va tenir una història semblant a la de Justin Bieber, la seva mare era una joveneta de tan sols 16 anys quan la va portar al món, era estudiant i la va haver de mantenir ella sola.

 

La protagonista de la sèrie “Sexe a Nueva York”, Sarah Jessica Parker, prové d’una família de 6 germans que tenien dificultats per a arribar a final de mes, fins i tot rebien ajuda dels serveis socials.

 

La família d’una de les actrius més guapes també va demanar ajudes a l’Estat per a poder-se alimentar, és el cas de la preciosa Scarlett Johanson.

 

Chris Pratt, conegut pel seu paper a la pel·lícula Passengers (2016), en els seus inicis com a actor va viure durant un temps en una furgoneta a Hawaii, ja que no disposava de prou diners per a pagar-se un lloguer.

 

Un dels actors més ben pagats actualment i amb un Oscar, Leonardo Dicaprio, va ser educat per la seva mare, la qual, a més, tenia dues feines per a poder-lo mantenir.

 

L’actriu i cantant Jennifer López va decidir marxar a Manhattan per convertir-se en una estrella, però els seus pares no podien pagar-li cap pis de lloguer. D’aquesta manera, durant uns quants mesos Jennifer va estar dormint al sofà de l’escola de ball on feia classes.

 

Aquests són alguns exemples de famosos que van viure problemes de diners abans d'arribar a ser estrelles. Si voleu ser cantats o actors, ja veieu que els principis mai no són fàcils, però ells mai no van deixar de lluitar pels seus somnis!radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+