2016-10-24 21:05:29

ACTUALITAT: Nintendo presenta la nova consola Nintendo SwitchLa nova consola que arribarà al mercat al març del 2017 recupera els cartutxos i serà híbrida, de manera que es podrà usar en sobretaula o portàtil.

Nintendo Switch fa servir un programari especialment dissenyat per la companyia Nvidia, per a gràfics d'alta resolució.


El sistema de mòduls de la consola permet que es pugui iniciar una partida a casa i continuar-la al carrer. El cos de la consola s'introdueix en un suport connectat a la televisió, mentre que els comandaments s'enganxen en un suport perquè resulti més senzill usar-los. Dóna com a resultat una consola de sobretaula.


La consola es converteix també en un dispositiu portàtil; els controls sense fils es treuen del seu suport i s'enganxen en els laterals del cos de Nintendo Switch. Encara que també és possible utilitzar el cos de la consola com a pantalla i separar els controls per jugar.
 radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+